Aangescherpte verkoopproces Mares Den Haag aan zee

De interesse in de woningen is heel groot, team Mares zal lang niet alle geïnteresseerden gelukkig kunnen maken met toewijzing van hun favoriete bouwnummer. Wij vragen u daarom (ook als u zich al ingeschreven heeft) om naast uw eerste voorkeur, ook een 2e of 3e voorkeur op te geven.

De Zuid CV start vanaf 09:00 uur op maandag 6 mei 2024 met het toewijzen van bouwnummers. Dit aangescherpte verkoopproces van Mares geeft eerder duidelijkheid aan kandidaat-kopers. De nieuwe sluitingsdatum is 6 mei 2024 (tot 09.00 uur) geworden.

Heeft u zich nog niet ingeschreven, dan is deze datum belangrijk om rekening mee te houden. Tot 09:00 uur op maandag 6 mei heeft u de mogelijkheid om uw woningvoorkeuren (1e, 2e en 3e keus) aan ons door te geven via de woningzoeker op de website.

Indien een woning aan u wordt toegewezen, krijgt u de mogelijkheid om voor dat betreffende bouwnummer een reserveringsovereenkomst te sluiten. Door het vragen van een reserveringsvergoeding die u na de latere ondertekening van de koopovereenkomst weer terug krijgt, is er feitelijk al sprake van een wederzijdse verplichting. Wij verplichten ons dan die woning aan u te verkopen en u laat zien dat u echt die woning wenst te kopen. Door het ondertekenen van de reserveringsovereenkomst en het overmaken van de reserveringsvergoeding reserveert u uw toegewezen bouwnummer. Hiermee krijgt u als eerste de mogelijkheid om begin juni 2024 dit bouwnummer te kopen sluiten van een Koopovereenkomst met De Zuid CV en een Aannemingsovereenkomst met de aannemer.

Luxe wonen aan zee? Bekijk de woningzoeker en geef uw woningvoorkeur door.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *