De veelzijdigheid van Mares

Het iconische gebouw is logisch ingedeeld en hebben mooie zichtlijnen, waardoor u zich veilig voelt en gemakkelijk uw weg vindt. Alles is erop gericht om het u naar de zin te maken, zowel op het gebied van comfort en gemak als op het gebied van services.

Orientatie

STAD

De appartementen aan de Stadzijde liggen aan de heerlijke zuidoostkant. Stap straks naar buiten en ervaar het ultieme vakantiegevoel wat Mares met zich meebrengt.

Door de 15 meter afstand tussen Mares en het tegenoverliggende Zuidhaven, kunt u schuin wegkijken en genieten van zicht op het Natura 2000-gebied. Recht onder de appartementen bevindt zich een van de ingangen van Mares met fietsenstalling, lift en trap naar uw verdieping evenals een van de twee publieke entrees naar de openbare parkeergarage.

Orientatie

HAVEN

Hier ervaart u de levendigheid van dit gebied op z’n best. U zit op de eerste rang bij nautische events en zelfs op een doordeweekse dag is er altijd iets te zien. In volle vrijheid kijkt u uit over het water en het leven dat zich daar afspeelt.

De riante terrassen liggen op het noordoosten, wat deze appartementen heel aantrekkelijk maakt als u van de ochtendzon wil genieten. Tussen de ondernemers, die zich gevestigd hebben in de commerciële en maritieme units op de begane grond, zitten de chique entrees naar uw verdieping. Achter de entrees bevinden zich de bergingen. U heeft alles direct bij de hand.

Orientatie

DUIN

Ga lekker zitten, op uw bank of op het terras en geniet van het fenomenale uitzicht op het Natura-2000 gebied voor de deur. Door de zuidwestelijke oriëntatie bent u verzekerd van de zon op een mooie dag. Bij diverse appartementen kunt u zelfs de zee nog zien. Veel mooier dan dit wordt het niet.

De hoofdentree van Mares bevindt zich aan de Duinzijde. Een statig en warm welkom, waarna u uw weg naar boven vervolgt. Aan weerszijden van de royale hoofdentree is ruimte voor twee commerciële units. Achter de entree bevinden zich de bergingen. U heeft alles direct bij de hand.

Orientatie

ZEE

Ultiem vrij en weids. Ronduit indrukwekkend. Vanuit uw appartement en vanaf het terras heeft u zicht op de zee. Hier gaat de zon onder. Onder het genot van een lekker drankje ziet u de lucht verkleuren als de nacht het overneemt van een prachtige dag.

De zeezijde van Mares is de plek waar zich ook de fietsenstalling bevindt, de gym met wellness en een ruimte om te douchen als u van het strand komt. Kom thuis, parkeer de fiets en wandel vervolgens via de chique entree naar het trappenhuis waar u de trap of lift naar uw appartement neemt.

Bekijk het aanbod

U kunt zich nu inschrijven voor Mares en uw woningvoorkeur doorgeven.

Accounts zonder woningvoorkeur worden niet verder in behandeling genomen.